Skall_studio_logo.jpg

Skall Studio er et dansk modebrand etableret i 2013 af søstrene Julie og Marie Skall. Med sans for smukke tekstiler og feminine silhuetter, skaber søstrene klassiske og tidsløse kollektioner, som henvender sig til kvinder i alle aldre. Skall søstrenes bæredygtige livstil har de videreført til deres kollektioner, som består af økologiske materialer, rent hør, og strik produceret i Danmark. Udover Danmark, bliver Skall kollektionerne syet i Indien. Skall søstrenes kærlighed til Indien kommer efter at de begge har været bosat i landet, hvilket også afspejles i deres kollektioner som har yndige, fine detaljer og et afslappet boheme udtryk. Skall har et enkelt koncept, som er at opbygge den perfekte garderobe med tøj til enhver lejlighed, en garderobe der ikke er påvirket af modetrends, men kan bruges på tværs af sæsoner og i lang tid.


Letter no. 6. Oktober 2018 Welcome to our studio

Letter no. 6. Oktober 2018 Welcome to our studio

Dear friends,


We are delighted to invite you to visit our new design studio and showroom in Copenhagen. As part of our journey with Skall studio, we have created a new work space and showroom that includes and welcomes our lovely costumers and friends. As our brand name expresses, Skall studio is all about our approach to the process of good design, our aesthetics and what have become our signature style. All of which we now invite you to experience and explore inside our studio, where you are welcome to shop curated collections, pre-order what’s coming or make pick-ups and returns from our web shop.

The studio will be open:

Monday 10-16

Wednesday 10-16

Friday 10-15

And by appointment.

Address: Glentevej 47, 2400 Copenhagen.

We look forward to welcome you inside,

Julie & Marie Skall

_MG_4196.JPG
IMG_4058.JPG
_MG_4173.JPG
_MG_4124.JPG
_MG_4141.JPG
Letter no. 7. November 2018. Malene, woman and nature

Letter no. 7. November 2018. Malene, woman and nature

Letter no. 5. August 2018 The young female artist, meeting Josephine Alberthe.

Letter no. 5. August 2018 The young female artist, meeting Josephine Alberthe.

0