Skall_studio_logo.jpg

Skall Studio er et dansk modebrand etableret i 2013 af søstrene Julie og Marie Skall. Med sans for smukke tekstiler og feminine silhuetter, skaber søstrene klassiske og tidsløse kollektioner, som henvender sig til kvinder i alle aldre. Skall søstrenes bæredygtige livstil har de videreført til deres kollektioner, som består af økologiske materialer, rent hør, og strik produceret i Danmark. Udover Danmark, bliver Skall kollektionerne syet i Indien. Skall søstrenes kærlighed til Indien kommer efter at de begge har været bosat i landet, hvilket også afspejles i deres kollektioner som har yndige, fine detaljer og et afslappet boheme udtryk. Skall har et enkelt koncept, som er at opbygge den perfekte garderobe med tøj til enhver lejlighed, en garderobe der ikke er påvirket af modetrends, men kan bruges på tværs af sæsoner og i lang tid.


Letter no. 1. April 2018 Love and Light with Amanda Nørgaard

Letter no. 1. April 2018 Love and Light with Amanda Nørgaard

Dear friends

 

Danish model Amanda Nørgaard is a rare bird flying in the universe of love and happiness. Through common interest and beliefs, we have learned to know Amanda as a beautiful, curious and caring woman who passionately shares her ideas about life and love with us and the rest of the world. She is not only an amazing source of inspiration to us, she is also a muse to Skall studio.

Always believing in love and the good in life, Amanda seeks the depth within herself and her surroundings. To experience life through the heart and really feel what she truly feels has been and still is a journey of many lessons and letting go. Liberation is the key to freedom and happiness. 

“It cannot be defined, you must just live for love and freedom.” Nourishing the daily with yoga, meditation and reading and writing, Amanda keeps her body and mind in balance. Being a friend of nature and animals, Amanda practice a vegetarian lifestyle and she loves spending time in nature, where she collects beautiful flowers that she brings home with her and dry in books. 

Spending time with Amanda reminds us of being present and appreciate the simple things in life, the important things, such as laughing and loving which Amanda does a lot. So do we. We laugh out of joy and love, and we hope you will do the same.

 

 

Julie & Marie Skall

 

 

IMG_9466.jpg
                                                      “Wisdom is when it becomes you.”

                                                      “Wisdom is when it becomes you.”

                                                          Anni dress, color optic white

                                                          Anni dress, color optic white

IMG_9544.jpg
                                              “You create your own reality.” - Amanda Nørgaard.

                                              “You create your own reality.” - Amanda Nørgaard.

IMG_9560.jpg
                                                Deauville shirtdress, organic cotton

                                                Deauville shirtdress, organic cotton

IMG_9560.jpg
IMG_9614.jpg
                                         “The joy of finding a forgotten flower in a book.” 

                                         “The joy of finding a forgotten flower in a book.” 

IMG_9627.jpg
IMG_9636.jpg
                                                                     // thank you Amanda

 

 

                                                               // thank you Amanda

Letter no. 2. May 2018 The insider of fashion retail, Pernille Højbjerg

Letter no. 2. May 2018 The insider of fashion retail, Pernille Højbjerg

0