Skall_studio_logo.jpg

Skall Studio er et dansk modebrand etableret i 2013 af søstrene Julie og Marie Skall. Med sans for smukke tekstiler og feminine silhuetter, skaber søstrene klassiske og tidsløse kollektioner, som henvender sig til kvinder i alle aldre. Skall søstrenes bæredygtige livstil har de videreført til deres kollektioner, som består af økologiske materialer, rent hør, og strik produceret i Danmark. Udover Danmark, bliver Skall kollektionerne syet i Indien. Skall søstrenes kærlighed til Indien kommer efter at de begge har været bosat i landet, hvilket også afspejles i deres kollektioner som har yndige, fine detaljer og et afslappet boheme udtryk. Skall har et enkelt koncept, som er at opbygge den perfekte garderobe med tøj til enhver lejlighed, en garderobe der ikke er påvirket af modetrends, men kan bruges på tværs af sæsoner og i lang tid.


Letter no. 2. May 2018 The insider of fashion retail, Pernille Højbjerg

Letter no. 2. May 2018 The insider of fashion retail, Pernille Højbjerg

Dear friends

 

We are very happy to introduce you to an old friend of ours, Pernille Højbjerg, the store manager and buyer for one of our
favourite shops in Copenhagen, Another nué. 

When we first meet Pernille we were all young teenagers living in the same small town in the Northern part of Denmark. Through a common interest for fashion, we got to know Pernille as a very chic and sophisticated girl. Already at a very young age, Pernille had her own unique sense of style, which we admired and still do today. Pernille has a strong flair for fashion which she has kept with her into adult life and which she keeps on evolving with her work in fashion retail.


“The fashion industry is changing. Previously, it was all just about the clothes, beautiful clothes that I fell in love with. Today there is a lot of noise in the industry, the internet and social media makes everything happen so fast and people are easily affected by what they see online. I’m not really into that, I still fell in love with brands that care for good design, beautiful clothes and timeless style.”

Curating a successful multi brand store takes a little of both and Pernille definitely knows that the modern and fashionable women of Copenhagen wants. 

Since opening in 2010, Another nué has become one of the most loved design shops in Denmark. Located in the heart of Copenhagen, Another nué offers a finely curated mix of women’s wear and accessories from some of the finest Scandinavian and international design brands. All carefully selected from a personal and inspiring point of view. 

The owner of the shop, Anne Dorthe Larsen is also the owner of the sister shops, nué and Lovechild, and the brands carrying the same names. We feel truly blessed to be working with both Anne Dorthe and Pernille, and we love seeing our Skall studio collections come to life in the beautiful shops.

 


Julie & Marie Skall

_MG_0327.jpg
IMG_0336.jpg
_MG_0025.jpg
                                                                Deauville shirtdress

                                                                Deauville shirtdress

                                                             Anni dress, optic white

                                                             Anni dress, optic white

_MG_9909.jpg
IMG_0336.jpg
_MG_9970.jpg
_MG_0385.jpg
_MG_9883.jpg
IMG_0369.jpg
_MG_9847.jpg
IMG_0260.jpg
                                          another nué, Krystalgade 3  Copenhagen

                                          another nué, Krystalgade 3  Copenhagen

_MG_0158.jpg
                                                  Deauville skirt & nué notes blouse

                                                  Deauville skirt & nué notes blouse

                                                                   // thank you Pernille

                                                                   // thank you Pernille

Letter no. 3. June 2018 Land of Love, Mother India

Letter no. 3. June 2018 Land of Love, Mother India

Letter no. 1. April 2018 Love and Light with Amanda Nørgaard

Letter no. 1. April 2018 Love and Light with Amanda Nørgaard

0