Skall_studio_logo.jpg

Skall Studio er et dansk modebrand etableret i 2013 af søstrene Julie og Marie Skall. Med sans for smukke tekstiler og feminine silhuetter, skaber søstrene klassiske og tidsløse kollektioner, som henvender sig til kvinder i alle aldre. Skall søstrenes bæredygtige livstil har de videreført til deres kollektioner, som består af økologiske materialer, rent hør, og strik produceret i Danmark. Udover Danmark, bliver Skall kollektionerne syet i Indien. Skall søstrenes kærlighed til Indien kommer efter at de begge har været bosat i landet, hvilket også afspejles i deres kollektioner som har yndige, fine detaljer og et afslappet boheme udtryk. Skall har et enkelt koncept, som er at opbygge den perfekte garderobe med tøj til enhver lejlighed, en garderobe der ikke er påvirket af modetrends, men kan bruges på tværs af sæsoner og i lang tid.


Letter no. 4. July 2018 The modern woman, spending a day off with Kathrine and her daughter Filippa

Letter no. 4. July 2018 The modern woman, spending a day off with Kathrine and her daughter Filippa

Dear friends,


In the spirit of motherhood, Kathrine Gøtke Jørgensen is an inspiration and role model for all women working with their passion and embracing their female nature at the same time. 

As the owner of the Copenhagen based successful high-end vintage shops, I Blame Lulu, Kathrine knows that balancing business and family can be challenging. Especially when you have created your business out of passion and it can be difficult to let go after work hours.

Having known Kathrine for quite some time, we have watched her do her daily routines with ease and joy, always taking time to do small things forherself, like stopping by her favourite coffee shop every morning on her way to work. Something that most people would not take the time to do out of hurry and stress, but Kathrine knows that there is no perfect balance between her business and her growing family. The less stress you put into your everyday life, the more joyful and easy it becomes. It is important to take out time for yourself, take time to spend with your family and friends, and take time to enjoy whatever you are doing right now.

To approach the world as a woman, a business owner and a mother dedicated to do your best in every sense, at all times and look effortlessly
stylish while doing it. Kathrine is that kind of person, a person who makes everyone around her feel good and happy.

 

Julie & Marie Skall

IMG_2314.jpg
IMG_9560.jpg
IMG_2105.jpg
IMG_2210.jpg
IMG_2220.jpg
IMG_2280.jpg
IMG_2306.jpg
IMG_1987.jpg
Anni dress in peace silk

Anni dress in peace silk

IMG_2404.jpg
IMG_2387.jpg
IMG_9560.jpg
Deauville shirtdress & dress in organic cotton      // thank you Kathrine & Filippa

Deauville shirtdress & dress in organic cotton

// thank you Kathrine & Filippa

Letter no. 5. August 2018 The young female artist, meeting Josephine Alberthe.

Letter no. 5. August 2018 The young female artist, meeting Josephine Alberthe.

Letter no. 3. June 2018 Land of Love, Mother India

Letter no. 3. June 2018 Land of Love, Mother India

0